Mur og pipe AS utførte rehabilitering av pipe, utskifting av sotluke og 4-5 mindre reparasjoner på mur i kjeller og utendørs. Arbeidet ble meget godt – til avtalt tid ot pris.

Allerede ed første møte, på befaringen, ga Abdulai Momoh et solid inntrykk og det viste seg å holde gjennom hele prosessen. Han er hyggelig, imøtekommende og utstråler ro og tillit. Det samme gjorde kompanjongen som var med på selve arbeidet. Det var også meget god og ryddig oppfølging fra Texo både før og etter at jobben ble gjort.

Jeg vil nevne en episode: Den dagen de kom for å utføre jobben gikk vi raskt gjennom det om skulle gjøres. Det vil si i farten glemte jeg to av småoppgavene. De hadde orden i sakene og utførte også dette likevel. Ikke bare det: På det ene stedet hadde vi glemt å rydde vekk noen småting. Ikke at det var noen stor jobb, men de hadde ryddet vekk tingene, utført murerarbeidet og satt tingene tilbake.

Mur og pipe AS anbefales på det sterkeste. Service, velvilje, oppfølging og ryddighet.

Mona Da Cruz

Oppdraget var å sette inn stålpipe i vårt rekkehus i Drammen. Vi fikk raskt svar på vår henvendelse. Godt utført arbeid. Ryddig og bra. Profesjonelle, og noen vi med glede anbefaler til andre.

Henrik Johansen